Weboldalunk egyes szolgáltatásainak és funkcióinak eléréséhez cookie-k használata szükséges. További információ

Most online rajongók (az utolsó 12):Bezár
Elizabeth1912
Elizabe..
Johnny Depp
mark3515
mark3515
Selena Gomez
Szandika07
Szandik..
Selena Gomez
Évike92
Évike92
Johnny Depp
kemény krtikus
kemény ..
Marilyn Manson
Rékuska2004
Rékuska..
Johnny Depp
Kinga<3
Kinga<3
Barátok közt
Smiling girl
Smiling..
Big Time Rush
oldboys
oldboys
Real Madrid
Strucci
Strucci
Big Time Rush
bettyna
bettyna
Avril Lavigne
Zac&Fanni
Zac&Fanni
Britney Spears

Celeb vagyok, ments ki innen! fejléc
 
Fan-Site Facebook

Rajongója vagyok!Hol lehet letölteni CV-s részeket?

Új hozzászólás

1 2 3
51. Elly2009. jan. 30. 13:36
Nekünk is általában az van fent amit mindennap vagy heti egyszer mindenképp használunk. :)

Hard disk sentimelt érdemes feltenni. Méri a vinyó állapotát és hőmérsékletét, így ha baj van időben észre lehet venni.

Te csak egyedül használod a gépet, vagy nem?

50. maci2009. jan. 29. 18:11
Hát nincs. :D Én azt csinálom, hogy csak az van a gépen, ami épp kell. Ami nem, azt törlöm, és fölrakom ha szükséges.
(válasz Elly 49. hozzászólására)


49. Elly2009. jan. 29. 17:44
Nálunk elég sok egyéb program van, egyszer össze is kéne írni. Te gépeden gondolom nincs Ragnarok, vagy hard disk sentimel, de még sorolhatnám. Ragnarok letöltése pl nagyon lassú, kb fél nap.

Ha teljes napot rászánna a tesóm biztos egy nap kész lenne, csak ő délután kell, majd tanúl, este Ragnarok és MSN, majd videót készít, így amikor ráérne telepíteni napi 1 óra lenne. De ő gépe, ő tudja. Saját cuccaimat mindenesetre mindig kiírom. :)

Azért én is szoktam tölteni. :)

48. maci2009. jan. 28. 18:36
Látom nem vagy nagy downloader. :D Vírusírtó miatt sose fájjon a fejed. Ugyan azokat le tudod tölteni ingyé (persze illegálisan) amit boltban 100ezrekért kapsz meg... Csak tudni kell honnan! :D
Nyomj egy ctrl+alt+del-t egyszer, menj a feladatkezelőbe, nézd meg hány folyamat fut. Egy friss gépen 18-25 között, nálam 50-60 között (amit lehet kiiktatok). Nem lehet olyan sok program telepítve. :) Nekem is van pár kb. 70-80 (ebből 20-30-at használok havi gyakorisággal...).
Egy pc-t újrapakolni, mindennel együtt nem tart tovább 5-6 óránál tovább.
(válasz Elly 45. hozzászólására)

47. maci2009. jan. 28. 18:32
Nem is baj, TDK kalap szart se ér... Rengeteg TDK lemez kukában végezte nálam, ráadásul érezhető, látható, hallható különbség van... Verbatim az jó.
(válasz Elly 45. hozzászólására)

46. maci2009. jan. 28. 18:30
Dvd-t hol veszek? :D:D kapásból tudnék mondani 30 ismerőst, akinek csak csettintek és hoz nekem 1000 lemezt meglehetősen olcsón. :D:D Menj föl Pestre, nézz szét Józsin, ott találsz. :D 1:1-ben ugyan azokat a lemezeket kapod meg darabját 20-50ft-ért, aminek darabját boltban 2-300 ft-ért veszed...
(válasz Elly 45. hozzászólására)

45. Elly2009. jan. 27. 16:11
Ha kevés program lenne nem lenne gond, de nagyon sok van. És mind nélkülözhetetlen. Amikor a szerelő az alapdolgokat telepítette fel 3 éve az volt egy nap . Egyébként sok az írásvédett program, pl ilyen a Panda, ami csak hivatalos oldalról letölthető, de kiírni nem lehet.

DVDket egyébként hol veszel? Két hónapja nem árulnak már nálunk verbatimot, pedig kéne mert lassan elfogy. Persze TDK sok van, de az íróm azzal nem kompatibilis.


44. maci2009. jan. 26. 17:55
Egy délután alatt meg lehet csinálni egy gépet. Úratelep teljes formázással, programok, frissítések, driverek, úgy, h előtte kiírsz mindent ami kell 5 DVD-re. Csak neki kell ülni. Én pl. ezt minden félévben legalőább egyszer megcsinálom, hogy ne legyen rendetlenség:D:D.
(válasz Elly 43. hozzászólására)

43. Elly2009. jan. 26. 17:53
C-n csak a windows és program file-ok vannak. Ezekből nem lenne mit kitörölni. Dről minden fontos kivan írva.

Gép egy éve volt szerelve, akkor a videókártya romlott el, akkor volt memória csere is. Akkor tünt el sok hely is a Cről, szerelő szerint újratelepítés megoldaná a gondot. De akkor kb két hétbe telne minden programot újra telepíteni, letölteni, erre meg főleg nem lenne a diploma előtt ideje a tesómnak. Legtöbb programot nem lehetne kiírni. Pl a Nerot sem.

42. maci2009. jan. 24. 16:09
Nem. :) Sok vírus van, és amelyik akar, az átjön tűzfalon, szűrőkön, böngésző, op. rendszer biztonsági kapuin...
Decemberben volt egy kis balhé Microsoftnál, mert egy féreg explorer biztonsági kapuit feltörve, kihasználva mászott át a gépekre. De csináltak karácsony után frissítést, azóta nincs baj.
Nekem a hely sose jelentett problémát. Egyszerű: törölj le valamit. :D:D Ha már annyi hely sincs a gépeden, hogy betöltsön egy netes videót... Mi lehet ott a virtuális memóriával? :D:D El se tom képzelni :D. Vegyél egy 8gigás pendrive-ot (3-4ezer ft...) arra sok minden ráfér. De a DVD olcsóbb, veszel 500ft-ért 15 lemezt, arra több mint 60gigát ki tudsz pakolni. Vagy tömöríts. Tesódnak meg mondd hogy írja ki a cuccait egy lemezre, vagy valamie mentse le, mert egy kékhalál bármelyik pillanatban meglátogathat bárkit. :)
(válasz Elly 41. hozzászólására)

41. Elly2009. jan. 24. 13:55
1 éve volt egy vírus, ami csak explorert támadta meg, letiltott minden explorerben működő oldalt, mozillára akkor váltottunk és azzal gond nélkül ment minden. Napokban egyébként volt egy hír, hogy kiderült, hogy explorer nem biztonságos, amíg kínem javítják a hibát kérték csak saját felelősségre használják.
Nálam egyébként explorerrel voltak gondok, hibaüzenetek, lassú volt, sok kedvenc oldalam nem működött vele. Mozillával 1 év alatt viszont csak egyszer volt gond , akkor is csak egy hibaüzenet.

Egyébként ha most is explorerrel lépek fel a kedvenc oldalamra, ezt írja ki:

INTERNET EXPLORER böngésző érzékelve!
Az oldal megtekintéséhez erősen ajánlott a FireFox böngésző használata...

Ha mégis e-vel lépek be, van amikor a privát üziket sem tölti be, vagy el sem küldi amit írok.

Nálunk az E csak csalódást okozott, de úgy látszik ez gép függő.

Mozillánál egyébként szintén lementi a gépre. Ha nem így lenne nem írná ki hogy nincs hely a merevlemezen ha nézni akarok valami videót.

[link]

Azóta már biztos volt hozzá frissítés. csak nálunk hely hiány miatt már régóta nincsenek telepítve, így mi ezért sem használhatjuk.

Amíg tesóm le nem diplomázik nem telepíthetjük újra a gépet, mivel sok fontos program elveszne amit már nem tudna beszerezni.

40. maci2009. jan. 23. 19:49
Azt hogy hova töltsön be lehet állítani. :) Nálam be van állítva, hogy mindíg kérdezze meg hova karom menteni a cuccost. Az ideiglenesen letöltött internetfájloknak meg alapjáraton 50Mb a max tárhelye. Ami nem jó, mert egy 25 perces celeb adás 100-120 Mb. Ezért beállítottam a max 1 gigát. De ha ez az 1 giga megtelik, amég nem törlöm, vagy nem indítom újra a böngészőt, h magától törölje, egyszerűen nem tölt be több videót.
(válasz Elly 38. hozzászólására)

39. maci2009. jan. 23. 19:37
RTL weblapja kb. fél óránként frissít. Tehát ha elkezdesz betölteni egy videót, nézed, és közben frissít, baszhatod, mert újra kell tölteni. Explorer meg lementi magának, és ott nem kell baszni:D nem kell előlről betölteni. Persze mozillánál is be lehet állítani, meg biztos ott is van valami mappa, ahonnn ki tudod szedni az ideiglenes internetfájlokat, de lust vagyok. :D
Explorert jobban csípem mint a mozillát, mert: ha jól be van állítva, legújabb verzió van fönt, legújabb frisstéssel, gyors, egyértelmű, sose fagy le mozillával ellentétben, nem szarakszik, és mindent megnyit. Valamint biztonságosabb is, sokkal modernebb szoftver mint a mozilla, jobb a biztonsági rendszere, és egyszerűen jobban meg van csinálva. És kb. 4*akkora helyet foglal mint a mozilla, ami nem véletlen... Valamint nagyon jól együtt működik a windowsal, nem szemétkednek egymással, mint a mozilla. :D
A vírusokhoz semi köze a böngészőnek. :)
(válasz Elly 38. hozzászólására)

38. Elly2009. jan. 22. 13:12
Mozillán miért nem jó? Explorert mi nem használunk, leginkább azért, mert az mindent a C-re tölt, ott meg nincs szabad hely, csak épp annyi, hogy a windows működjön. Azt belehet állítani, hogy a D-re töltse le a videókat? Másik amiért nem szeretem az explorert, az az, hogy sok gond volt vele, vírusok, sok kedvenc oldalamat se töltötte be stb.

37. maci2009. jan. 21. 15:13
Elfelejtettem leírni, hogy explorernél csináltam. Mozillánál is biztos műkszik, minden böngésző ugyan úgy működik. Csak ne felejts el beállítani nagy tárhelyet az ideiglenesen letöltött fájloknak, explorer alapértelmezetten 50 Mb-ot állít, de egy 25 perces rész min. 120 Mb még FLV-ben is.
Én nem mozillán keresztül nézném az RTL-es videókat. Majd rájössz miért mondom. :D:D
(válasz Elly 36. hozzászólására)

36. Elly2009. jan. 21. 12:47
Köszi. Remélem Mozillánál is működik majd.

35. maci2009. jan. 20. 14:15
Elkezdtem józan paraszti ésszel gondolkozni:D:D:D: ha meg tudom nézni a videókat, tudok benne tekerni, megállítani, és később ha meg akarom nézni ugyan azt, nem kell megvárni még újra betölt. Ebből arra következtettem, hogy valamilyen formában rajta van a gépemen maga a videó, mint minden netes anyag. :D:D:D
Tehát rámész (www.rtlklub.hu, azon belül videótár) egy videóra, megvárod még teljesen betölti, ugyanis ilyenkor menti le a gépedre. Rámész az intrnetbeállításokra, ott az előzményeknél megnézed hova menti az ideiglenesen letöltött internetfájlokat. Belemész a mappába, és megkeresed a videót. Innen fogod és kimásolod ahova akarod. FLV formátumba fogja lementenia gépedre, ezért kell egy FLV lejátszó. Állítsd be hogy formátum szerint rendezze sorba a fájlokat, mert akkor egy pakkba pakolja az FLV-ket, így könnyebben megtalálod.
Célszerű átkonvertálni más formátumba(DVD, AVI, stb...), mert FLV-t nem minden lejátszó játsza le, asztali DVD player meg pláne nem... Ezzel csak az a baj, hogy nagyon kis felbontásban rakja ki a letöltési mappából, pedig mikor rendesen lejátszod exploreren keresztül, úgy egész jó felbontásban vannak. Majd megkérdezem prgramozó ismerősöm, hogy le lehet-e menteni más formátumban valahogy (kétlem, de házha) a nagyobb méret érdekében. Konvertálás meg nem segít, mert az FLV veszteséges...
Ilyen egyszerű :D:D, szégyellem mgagam, hogy erre nem gondoltam hamarabb. :) Pedig már évek óta szedek le így cuccokat netről...

34. zsolesz2008. nov. 12. 17:30
nem tartozik ide, de csak annyit kerek NE szavazzatok meg SZoke Andrast a dzsungel kiralyanak!!!!!!!!!!!!!nem oszinte!!!! a kinti, "valo vilagban" egyaltalan nem olyan, mint a dzsungelben!!!! taktikazik, teszi a rendes embert, de egy gusztustalan alak!!!! nem ertem mit keres a dontoben!!!!

33. hogais2008. nov. 12. 10:02
Hali! ha meg vannak valakinek a részek az küldje már át légyszi, köszi.

32. Elly2008. nov. 10. 12:21
Megvan valakinek Kristóf legjobb pillanatairól szóló videó?

1 2 3Facebook ikonKövess minket a Facebookon is, hogy ne maradhass le az oldallal kapcsolatos legújabb hírekről, információkról: Fansite.hu a Facebookon

Minden jog fenntartva © 2018, celebvagyok.fan-site.hu | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: info(kukac)fan-site.hu | WebMinute Kft.

Néhány oldalajánlatunk: Kalandra fal! | Jóban Rosszban | Nagy Fogyás | Elmo | 50 Cent | Az összes rajongói oldalunk listája